Testimoni Herbal Blend Bantu Masalah Scabies.

“Sebelum try herbal blend dia dah jumpa pakar kulit dah tapi ubat tu tak okay kat muka dia..so biras saya letak herbal blend and cuci dengan diluted basic H. alhamdulillah dalam masa 10 hari dah okay dahhh 😊😊.
abang dia pun kena infected scabies sampai saya masukkan wad untuk antibiotic 😂 alhamdulillah cuci guna diluted basic H jugak..x lama lepas tu ok
yg baby ni sebab kat pipi kan kita pun takut nak letak krim yang effect dia kuat”
– Puan Syakila.


Alhamdulillah.. Herbal blend, natural ingredient, insyaAllah selamat untuk baby.. 😊

.testimoni herbal blend untuk kudis

🚘COD/Pickup : Chemor, Klebang, Meru, Tasek, Ipoh.
🚚Delivery seluruh Malaysia
💰Peluang dropship juga dibuka
.
📞Sebarang pertanyaan dan order: www.wasap.my/60165952771

..

LOVE LIFE, LOVE SHAKLEE!

click like and share, VITALLY VITAMIN

2 Comments

  1. Tengku Sofia

    Kesian dia ye. Alhamdulillah dah cantik semula kulitnya

    Reply
    1. Baizura Bahar (Post author)

      ha ah..alhamdulillah…

      Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *