Tagged: vitamin E

Produk untuk Kulit Kusam Selepas Bersalin.

Produk untuk Kulit Kusam Selepas Bersalin.

Perhatian buat Ibu-ibu yang ada Masalah Kulit Kusam Selepas Bersalin! atau, tidak sempat nak make up bila suami ajak keluar...

Testimoni Vivix Untuk Awet Muda.

Testimoni Vivix Untuk Awet Muda.

Vivix memang terkenal dengan sifat anti penuaan nya. Bagaimana ianya berlaku? Vivix mengandungi 4 ramuan botani yang istimewa, yang setiap...

15 kelebihan vitamin E yang anda tidak ketahui.

15 kelebihan vitamin E yang anda tidak ketahui.

Assalamualaikum n hi !!! Pagi2 ni rasa fresh sangat.. almaklumlah..Dah lama sangat bercuti sempena NC yang lalu..Kerja sendiri,kan..cuti pun sendiri2...

#shakleeEffects: Merawat kulit muka dari dalam.

#shakleeEffects: Merawat kulit muka dari dalam.

hari ni saya dapat testimoni best dari anak bisnes.. asalnya beliau cuma nak beli vitamin untuk kecantikkan kulit je.. tapi,...

PROMOSI GLA COMPLEX SHAKLEE.

PROMOSI GLA COMPLEX SHAKLEE.

11 khasiat utama GLA Complex shaklee: 1.herba tradisi yang dipercayai bole merawat ulser, mengeluarkan virus, melegakan kelesuan, membersihkan kahak, meringankan...

11 Manfaat Vitamin E Complex Shaklee.

11 Manfaat Vitamin E Complex Shaklee.

Vitamin E adalah salah satu antioksidan yang penting dalam pencegahan kanser dan penyakit kardiovaskular. Berdasarkan kajian,vitamin E telah menunjukkan kesan...

Suplemen untuk Dapatkan Anak.

Suplemen untuk Dapatkan Anak.

  setiap pasangan suami isteri mesti mahukan ini! ya..BABY! sunyi nye rumah tanpa baby.. baby lah penyambung zuriat kita..pewaris legacy...

Vitamin shaklee untuk pesakit thyroid

Vitamin shaklee untuk pesakit thyroid

Hari ni saya terpanggil untuk menulis tentang thyroid sebab ada 2 customer saya ada masalah thyroid. apa itu thyroid?   Thyroid...