Tag Archive: vitamin c

Cara Pengambilan Vitamin Shaklee ketika Puasa

hari ini 1 ramadhan. semua umat islam yang tiada keuzuran, wajib berpuasa. wajib maksudnya mesti! ramai customer saya tanya, macam mana cara pengambilan vitamin shaklee di bulan puasa ni. sebab, mostly makan banyak vitamin,kan… bukan 1 jenis vitamin je… so,… (READ MORE)

#shakleeeffects: Bagaimana Shaklee Merubah Hidup Saya?

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua warga SGL Wani mula consume Shaklee pada penghujung Jun 2012. Dah lama ‘usha’ pasal supplemen ni untuk tingkatkan produktiviti susu badan. Bila susu betul betul drop, baru la kelam kabut di buatnya. Masa Zafran 1… (READ MORE)

Sustained Released Vitamin C – 5 Manfaat Utama –

Vitamin C.. apa yang hot sangat dengan vitamin C ni? well….vitamin c sangat sinonim dengan kecantikkan kulit wajah. no wonder lah ramai artis2 termasuk artis lelaki yang sanggup ‘cucuk’ vitamin c semata-mata nak cantik…kalau saya, memang tak sanggup! saya lebih… (READ MORE)