Tagged: vitamin c

Vitamin B Shaklee untuk Kurangkan Stress

Vitamin B Shaklee untuk Kurangkan Stress

Banyak punca yang menyebabkan stress antaranya anda mungkin kekurangan Vitamin B dalam tubuh anda. Kajian dari University Swinburne, Melbourne mendapati...

Cara Penjagaan Pesakit Kencing Manis

Cara Penjagaan Pesakit Kencing Manis

Kencing manis merupakan satu penyakit yang memerlukan penjagaan rapi oleh diri sendiri mahupun penjaganya. Ada beberapa perkara yang perlu dititik...

Produk untuk Kulit Kusam Selepas Bersalin.

Produk untuk Kulit Kusam Selepas Bersalin.

Perhatian buat Ibu-ibu yang ada Masalah Kulit Kusam Selepas Bersalin! atau, tidak sempat nak make up bila suami ajak keluar...

Testimoni Vivix Untuk Awet Muda.

Testimoni Vivix Untuk Awet Muda.

Vivix memang terkenal dengan sifat anti penuaan nya. Bagaimana ianya berlaku? Vivix mengandungi 4 ramuan botani yang istimewa, yang setiap...

Ketahui Rahsia untuk Memiliki Kulit Berseri.

Ketahui Rahsia untuk Memiliki Kulit Berseri.

Hello September.. and Asslamualaikum readers.. 🙂 Bulan ni, promosi best sangat Shaklee nak offer.. Offer apa tu? THE RADIANT 4...

Promosi Hebat January 2016

Promosi Hebat January 2016

  ———————- hubungi saya untuk info lanjut, k…. (^_^) love, zura bahar hotline: 016.595.2771  

Cara Pengambilan Vitamin Shaklee ketika Puasa

Cara Pengambilan Vitamin Shaklee ketika Puasa

hari ini 1 ramadhan. semua umat islam yang tiada keuzuran, wajib berpuasa. wajib maksudnya mesti! ramai customer saya tanya, macam...

#shakleeEffects: Merawat kulit muka dari dalam.

#shakleeEffects: Merawat kulit muka dari dalam.

hari ni saya dapat testimoni best dari anak bisnes.. asalnya beliau cuma nak beli vitamin untuk kecantikkan kulit je.. tapi,...

#shakleeeffects: Bagaimana Shaklee Merubah Hidup Saya?

#shakleeeffects: Bagaimana Shaklee Merubah Hidup Saya?

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua warga SGL Wani mula consume Shaklee pada penghujung Jun 2012. Dah lama ‘usha’ pasal supplemen...

Sustained Released Vitamin C – 5 Manfaat Utama –

Sustained Released Vitamin C – 5 Manfaat Utama –

Vitamin C.. apa yang hot sangat dengan vitamin C ni? well….vitamin c sangat sinonim dengan kecantikkan kulit wajah. no wonder...