Tag Archive: vitamin c

Ketahui Rahsia untuk Memiliki Kulit Berseri.

Hello September.. and Asslamualaikum readers.. Bulan ni, promosi best sangat Shaklee nak offer.. Offer apa tu? THE RADIANT 4 SET. Vitamin kecantikkan kulit. Especially buat mereka yang bakal melangsungkan perkahwinan bulan 12 nanti. Dan juga, buat anda yang nak menghadiri… (READ MORE)

Cara Pengambilan Vitamin Shaklee ketika Puasa

hari ini 1 ramadhan. semua umat islam yang tiada keuzuran, wajib berpuasa. wajib maksudnya mesti! ramai customer saya tanya, macam mana cara pengambilan vitamin shaklee di bulan puasa ni. sebab, mostly makan banyak vitamin,kan… bukan 1 jenis vitamin je… so,… (READ MORE)

#shakleeeffects: Bagaimana Shaklee Merubah Hidup Saya?

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua warga SGL Wani mula consume Shaklee pada penghujung Jun 2012. Dah lama ‘usha’ pasal supplemen ni untuk tingkatkan produktiviti susu badan. Bila susu betul betul drop, baru la kelam kabut di buatnya. Masa Zafran 1… (READ MORE)