Tag Archive: vitalea

Cara Pengambilan Vitamin Shaklee ketika Puasa

hari ini 1 ramadhan. semua umat islam yang tiada keuzuran, wajib berpuasa. wajib maksudnya mesti! ramai customer saya tanya, macam mana cara pengambilan vitamin shaklee di bulan puasa ni. sebab, mostly makan banyak vitamin,kan… bukan 1 jenis vitamin je… so,… (READ MORE)

#shakleeeffects: Bagaimana Shaklee Merubah Hidup Saya?

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua warga SGL Wani mula consume Shaklee pada penghujung Jun 2012. Dah lama ‘usha’ pasal supplemen ni untuk tingkatkan produktiviti susu badan. Bila susu betul betul drop, baru la kelam kabut di buatnya. Masa Zafran 1… (READ MORE)

#SHAKLEE EFFECTS : TRANSFORMASI MENJADI LEBIH KURUS & CANTIK

credit to siera haiyi [ INI KISAH DUKA SAYA ] Kisah yang saya tak pernah cerita pada sesiapa.Yang saya pendam smpai 30 tahun. Agak-agak anda la kan kalau wajah anda boleh berubah mcm dalam gambar ni….anda suka tak? KONFEMLA SUKA… (READ MORE)