Tag Archive: performance drink

7 Sebab Kenapa Otot Kejang

Apa itu Kejang? Kejang adalah situasi apabila otot kita ‘mengetat’ dengan tiba-tiba. Ia boleh berlaku dimana2 saja bahagian tubuh tak kira masa. Kadang2, kita sedang enak tidur pun boleh berlaku kekejangan. Ia memang menyakitkan! Ada beberapa sebab ia boleh terjadi…. (READ MORE)

Cara Pengambilan Vitamin Shaklee ketika Puasa

hari ini 1 ramadhan. semua umat islam yang tiada keuzuran, wajib berpuasa. wajib maksudnya mesti! ramai customer saya tanya, macam mana cara pengambilan vitamin shaklee di bulan puasa ni. sebab, mostly makan banyak vitamin,kan… bukan 1 jenis vitamin je… so,… (READ MORE)

Jalani Gaya Hidup Sihat dengan Ber ZUMBA.

salam..n hi! hari ni saya super excited nak cerita tentang zumba. senaman ni memang dah lama giler dah saya dengar. selalu kawan2 share, tak amik port pun. sebab belum terbukak hati (mungkin). atau mungkin tak berapa kisah sangat tentang bentuk… (READ MORE)

#SHAKLEE EFFECTS : TRANSFORMASI KULIT LEBIH CANTIK

CREDIT TO MELISSA RAFFUR. Hi. Saya tak pernah ada flawless skin (even now my skin tak flawless pun), start ada jerawat masa sekolah menengah sampai lah university, jerawat bebas bermaharajalela (tapi Mr. Sunshine tetap sayang kan ekekeke). Pernah guna benzoyl… (READ MORE)

MINUMAN BERTENAGA UNTUK IBU MENGANDUNG

dengan nama Allah… mungkin agak lewat untuk saya kongsikan rahsia ini. tapi, better late than never, betui tak? 😉 saya kini mengandung 7 bulan lebih. tapi masih mampu berpuasa tanpa rasa lapar dan dahaga! serius tau..beza sangat rasanya bila tak… (READ MORE)