Tag Archive: ostematrix

7 Sebab Kenapa Otot Kejang

Apa itu Kejang? Kejang adalah situasi apabila otot kita ‘mengetat’ dengan tiba-tiba. Ia boleh berlaku dimana2 saja bahagian tubuh tak kira masa. Kadang2, kita sedang enak tidur pun boleh berlaku kekejangan. Ia memang menyakitkan! Ada beberapa sebab ia boleh terjadi…. (READ MORE)

Kelebihan Ostematrix Shaklee

‪ OsteMatrix™ ————— ‪#‎FormulaKomprehensifMudahDitelan‬ ✔ Lindungi tulang anda dengan OsteMatrix, padat dengan nutrien termasuk kalsium, vitamin D, magnesium dan pelbagai khasiat lain. ✔ Membina dan mengekalkan tulang yang kuat. ✔Membentuk tulang dan gigi yang kuat. —- 4 kaplet OsteMatrix membekalkan:… (READ MORE)

Cara Pengambilan Vitamin Shaklee ketika Puasa

hari ini 1 ramadhan. semua umat islam yang tiada keuzuran, wajib berpuasa. wajib maksudnya mesti! ramai customer saya tanya, macam mana cara pengambilan vitamin shaklee di bulan puasa ni. sebab, mostly makan banyak vitamin,kan… bukan 1 jenis vitamin je… so,… (READ MORE)