Tag Archive: meal shake

Cara Pengambilan Vitamin Shaklee ketika Puasa

hari ini 1 ramadhan. semua umat islam yang tiada keuzuran, wajib berpuasa. wajib maksudnya mesti! ramai customer saya tanya, macam mana cara pengambilan vitamin shaklee di bulan puasa ni. sebab, mostly makan banyak vitamin,kan… bukan 1 jenis vitamin je… so,… (READ MORE)

#SHAKLEE EFFECTS : TRANSFORMASI KULIT LEBIH CANTIK

CREDIT TO MELISSA RAFFUR. Hi. Saya tak pernah ada flawless skin (even now my skin tak flawless pun), start ada jerawat masa sekolah menengah sampai lah university, jerawat bebas bermaharajalela (tapi Mr. Sunshine tetap sayang kan ekekeke). Pernah guna benzoyl… (READ MORE)

MINUMAN BERTENAGA UNTUK IBU MENGANDUNG

dengan nama Allah… mungkin agak lewat untuk saya kongsikan rahsia ini. tapi, better late than never, betui tak? ­čśë saya kini mengandung 7 bulan lebih. tapi masih mampu berpuasa tanpa rasa lapar dan dahaga! serius tau..beza sangat rasanya bila tak… (READ MORE)