Tag Archive: energizing soy protien

7 Sebab Kenapa Otot Kejang

Apa itu Kejang? Kejang adalah situasi apabila otot kita ‘mengetat’ dengan tiba-tiba. Ia boleh berlaku dimana2 saja bahagian tubuh tak kira masa. Kadang2, kita sedang enak tidur pun boleh berlaku kekejangan. Ia memang menyakitkan! Ada beberapa sebab ia boleh terjadi…. (READ MORE)

Cara Pengambilan Vitamin Shaklee ketika Puasa

hari ini 1 ramadhan. semua umat islam yang tiada keuzuran, wajib berpuasa. wajib maksudnya mesti! ramai customer saya tanya, macam mana cara pengambilan vitamin shaklee di bulan puasa ni. sebab, mostly makan banyak vitamin,kan… bukan 1 jenis vitamin je… so,… (READ MORE)

JADUAL MAKAN UNTUK PENGAMAL DIET.

Survey menunjukkan, mereka yang amalkan diet untuk kurus adalah bergantung kepada MASA BILA MEREKA MAKAN, bukannya berapa banyak mereka makan. Di sini saya nak share JADUAL MAKAN UNTUK PENGAMAL DIET. Masa terbaik untuk anda BREAKFAST adalah 7.11am. Masa terbaik untuk… (READ MORE)

Jalani Gaya Hidup Sihat dengan Ber ZUMBA.

salam..n hi! hari ni saya super excited nak cerita tentang zumba. senaman ni memang dah lama giler dah saya dengar. selalu kawan2 share, tak amik port pun. sebab belum terbukak hati (mungkin). atau mungkin tak berapa kisah sangat tentang bentuk… (READ MORE)