Tag Archive: collagen powder

Ketahui Rahsia untuk Memiliki Kulit Berseri.

Hello September.. and Asslamualaikum readers.. Bulan ni, promosi best sangat Shaklee nak offer.. Offer apa tu? THE RADIANT 4 SET. Vitamin kecantikkan kulit. Especially buat mereka yang bakal melangsungkan perkahwinan bulan 12 nanti. Dan juga, buat anda yang nak menghadiri… (READ MORE)

7 Sebab Kenapa Otot Kejang

Apa itu Kejang? Kejang adalah situasi apabila otot kita ‘mengetat’ dengan tiba-tiba. Ia boleh berlaku dimana2 saja bahagian tubuh tak kira masa. Kadang2, kita sedang enak tidur pun boleh berlaku kekejangan. Ia memang menyakitkan! Ada beberapa sebab ia boleh terjadi…. (READ MORE)

Cara Pengambilan Vitamin Shaklee ketika Puasa

hari ini 1 ramadhan. semua umat islam yang tiada keuzuran, wajib berpuasa. wajib maksudnya mesti! ramai customer saya tanya, macam mana cara pengambilan vitamin shaklee di bulan puasa ni. sebab, mostly makan banyak vitamin,kan… bukan 1 jenis vitamin je… so,… (READ MORE)

#SHAKLEE EFFECTS : TRANSFORMASI KULIT LEBIH CANTIK

CREDIT TO MELISSA RAFFUR. Hi. Saya tak pernah ada flawless skin (even now my skin tak flawless pun), start ada jerawat masa sekolah menengah sampai lah university, jerawat bebas bermaharajalela (tapi Mr. Sunshine tetap sayang kan ekekeke). Pernah guna benzoyl… (READ MORE)