Tagged: b complex

Vitamin B Shaklee untuk Kurangkan Stress

Vitamin B Shaklee untuk Kurangkan Stress

Banyak punca yang menyebabkan stress antaranya anda mungkin kekurangan Vitamin B dalam tubuh anda. Kajian dari University Swinburne, Melbourne mendapati...

Promosi Hebat January 2016

Promosi Hebat January 2016

  ———————- hubungi saya untuk info lanjut, k…. (^_^) love, zura bahar hotline: 016.595.2771  

Cara Pengambilan Vitamin Shaklee ketika Puasa

Cara Pengambilan Vitamin Shaklee ketika Puasa

hari ini 1 ramadhan. semua umat islam yang tiada keuzuran, wajib berpuasa. wajib maksudnya mesti! ramai customer saya tanya, macam...

#shakleeEffects: Merawat kulit muka dari dalam.

#shakleeEffects: Merawat kulit muka dari dalam.

hari ni saya dapat testimoni best dari anak bisnes.. asalnya beliau cuma nak beli vitamin untuk kecantikkan kulit je.. tapi,...

#shakleeeffects: Bagaimana Shaklee Merubah Hidup Saya?

#shakleeeffects: Bagaimana Shaklee Merubah Hidup Saya?

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua warga SGL Wani mula consume Shaklee pada penghujung Jun 2012. Dah lama ‘usha’ pasal supplemen...

#SHAKLEE EFFECTS : RAHSIA KURUS SAYA

#SHAKLEE EFFECTS : RAHSIA KURUS SAYA

credit to maria haji abas   Why Do I Love Shaklee So Much? See for yourself Ada BEZA tak? ————————–—-...

#SHAKLEE EFFECTS : TRANSFORMASI KULIT LEBIH CANTIK

#SHAKLEE EFFECTS : TRANSFORMASI KULIT LEBIH CANTIK

CREDIT TO MELISSA RAFFUR. Hi. Saya tak pernah ada flawless skin (even now my skin tak flawless pun), start ada...

#SHAKLEE EFFECTS : TRANSFORMASI MENJADI LEBIH KURUS & CANTIK

#SHAKLEE EFFECTS : TRANSFORMASI MENJADI LEBIH KURUS & CANTIK

credit to siera haiyi [ INI KISAH DUKA SAYA ] Kisah yang saya tak pernah cerita pada sesiapa.Yang saya pendam...

SUPLEMEN SHAKLEE UNTUK ANEMIA

SUPLEMEN SHAKLEE UNTUK ANEMIA

Dengan nama Allah… Salam semua.. 🙂 kali ni nak berkongsi tentang anemia.sebab ramai kawan2 saya yang pregnant terutamanya, mengalami anemia...