Suplemen untuk Dapatkan Anak.

 

setiap pasangan suami isteri mesti mahukan ini!

set kesuburan shaklee

ya..BABY!

sunyi nye rumah tanpa baby..

baby lah penyambung zuriat kita..pewaris legacy kita..

tapi, tak semua orang bertuah, lepas kawin je mudah dapat baby..

ada yang di uji Allah, bertahun-tahun kawin tapi masih belum dapat baby.

macam-macam usaha dah buat.

tapi masih belum berjaya hamil lagi.

jangan risau..setiap kita diuji mengikut kemampuan kita.

jika masih belum ada rezeki nak dapat baby, teruskan lagi usaha.

anda juga boleh berusaha dengan perbaiki kekurangan nutrien-nutrien dalam tubuh yang menyebabkan anda kurang subur.

 

BAGAIMANA SHAKLEE DAPAT MEMBANTU?

untuk isteri

>> GLA + ESP + BCOMPLEX + VITALEA <<

suplemen untuk dapat anak

GLA Complex

Diamalkan oleh wanita, terutama yang menghadapi masalah haid tidak teratur. Gamma Linolenic Acid (GLA) bantu wanita hasilkan cecair serviks yang subur & berkualiti, yang juga dikenali sebagai “Mukus serviks putih telur (egg white cervical mucus)”. Cecair serviks jenis ini sangat subur, nipis, berair, cerah & likat, dan sangat2 membantu sperma berenang terus ke uterus, ke Tiub Fallopio, dan ke telur (ovum). Tambahan, cecair serviks yang sangat subur ini juga akan bantu sperma hidup lebih lama iaitu sehingga 5 hari di dalam Tiub Fallopio, yang mana akan membantu proses persenyawaan walaupun anda tidak melakukan hubungan seksual semasa si isteri sedang subur (waktu ovulasi).

suplemen untuk dapat anak

Energizing Soy Protein (ESP)

Ia adalah protein lengkap yang mengandungi 9 asid amino yang sangat tinggi nilainya dalam pembentukan sel. Protein ialah makanan asas kepada sel. Sel yang sihat akan memudahkan proses yang berkaitan persenyawaan, perlekatan telur dan lain-lain. ESP merupakan sumber protein biologi yang lengkap berasaskan tumbuhan yang secara semulajadi rendah lemak, bebas kolestrol dan kaya dengan asid amino penting.

suplemen untuk dapat anak

B-Complex 

Lengkap dengan vitamin B6 (13.5mg), B12 (40.5mcg) dan asid folik (200mcg). Pengambilan asid folik bersama-sama dengan kehadiran vitamin B6 dan B12 amatlah disarankan bagi mengelakkan anemia yang boleh menyebabkan masalah kesuburan serta mengurangkan risiko kecacatan janin dan kecacatan tiub neural.

 

 

untuk suami

>> ZINC + VITAMIN E <<

suplemen untuk dapat anak

Zink 

Bagi kaum lelaki, zink merupakan zat yang sangat penting bagi proses pembentukkan hormon testosterone, bantu kekalkan jumlah air mani, bantu kekalkan paras testosterone yang bersesuaian, serta memberikan tenaga untuk sperma agar lebih aktif menuju ke ovum. Selain itu, zink berperanan dalam proses pembentukan genetik, iaitu pada DNA (Deoxyribose nucleid Acid). Secara keseluruhannya, Zink membantu mengekalkan keinginan seksual yang tinggi dan menghasilkan sperma yang sihat. Kekurangan Zink bagi lelaki akan mengakibatkan pelbagai masalah seksual termasuk sperma yang abnormal, dan penyakit prostat. Zink digunakan untuk kesuburan bagi wanita kerana zink akan melindungi sperma dan melawan bakteria dalam vagina.

suplemen untuk dapat anak

Vitamin E & Selenium 

Terkenal sebagai “vitamin seks”. Selain menghaluskan kulit, anti penuaan, melancarkan peredaran pembuluh darah, mencegah pembentukan darah beku, pembentukan sel2 baru (termasuk RNA & DNA) dan lain-lain, ianya juga amat terkenal mempunyai khasiat untuk meningkatkan kelelakian & menyuburkan organ reproduksi lelaki & wanita. Sebanyak 50% Selenium di dalam badan lelaki berada di dalam testikel & duktus seminal. Selain itu, lelaki akan kehilangan selenium melalui air mani. Maka, suplemen Selenium yang cukup sangat membantu hubungan seksual bagi lelaki.

—–

selain kita berusaha dengan shaklee, kita jugak perlu perbaiki diri agar Allah dapat tunaikan permintaan kita.

antara amalan-amalan yang boleh diamalkan untuk mendapatkan zuriat, boleh klik sini >> http://vitallyvitamin.info/doa-dan-amalan-untuk-memperolehi-zuriat/

untuk order dan pertanyaan,

sms 016-5952771

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

LOVE LIFE, LOVE SHAKLEE!

untuk order dan pertanyaan,

sila add saya di fb saya,BAIZURA BAHAR
dan like page saya, VITALLY VITAMIN

atau email vitallyvitamin.info@gmail.com

atau sms 016-5952771