#shakleeEffects: Merawat kulit muka dari dalam.

hari ni saya dapat testimoni best dari anak bisnes..

asalnya beliau cuma nak beli vitamin untuk kecantikkan kulit je..

tapi, setelah fikir2, beliau decide nak jadi ahli sekali sebab boleh beli dengan harga ahli yang jauh lebih murah dari harga bukan ahli.

nak tahu apa kata beliau?

set kulit 1

wanita mana yang suka jerawat tumbuh kat muka?

ce bagitau saya..

sebijik jerawat naik pun dah heboh satu kampung…hihi…

saya dulu pun macam beliau jugak..pantang tengok iklan produk2 skincare kat tv..rasa nak cuba je..

padahal kita tak tahu bahan kimia apa yang digunakan, berkesan ke tak, sesuai ke dengan kulit kita..

bila dah beli mahal2, tiba2 tak sesuai, kan dah membazir…

membazir tu kan amalan syaitan.

last2, saya pun macam beliau jugak.

RAWAT KULIT MUKA DARI DALAM.

sebenarnya, konsep nak dapat kulit cantik ni mudah je.

kita jaga pemakanan dan makan nutrien yang cukup ikut keperluan kita setiap hari, inshaAllah kulit cantik dan sihat2 selalu.

sebab tu saya ambil suplemen2 shaklee ni. sebab saya nak dapatkan keperluan nutrien yang cukup setiap hari.

customer happy, saya pun tumpang happy.. (^_^)

========
Untuk pembelian,
http://bit.ly/suplemenshaklee
Untuk  pertanyaan,
✆ whatsapp 016.595.2771
* FREE CONSULTATION SEUMUR HIDUP.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *