Petua Awet Muda

produk awet muda 1

Kecantikkan luaran bermula dari dalam. Vivix dan Collagen adalah vitamin Shaklee yang paling terkenal sebagai Vitamin Awet Muda. Kedua-duanya memberikan kesan yang memuaskan hati si pengguna. Bagaimana kedua-dua vitamin ini dapat membantu kita kekal awet muda? Ni admin share…

*Vivix*
— kandungan resveratol sebagai agen anti aging yang terunggul. membantu meremajakan sel kulit.
— bersifat anti oksidan supaya kulit tak rosak dari serangan radikal bebas.
— melindungi collagen dalam badan. so bila consume collagen dan dalam masa yang sama makan vivix,
vivix membantu mengekalkan collagen tu lama sikit dalam badan.

*Collagen*
— membantu menegang dan menganjalkan kulit
— mengandungi protein yang membantu melembabkan kulit.
— membantu melindungi kulit dari sinaran UV
— membantu mengurangkan jeragat.

Nak tegangkan kulit kene ambil Collagen. Nak maintainkan Collagen kene ambil Vivix.
So…terbaik ambil kedua-duanya sekali untuk kulit yang sihat, cantik dan kekal muda.

Cuba teka berapa umur kakak dibawah ni?

produk awet muda 2

umur akak ni 40 tau.
tengok lah kulit beliau..mashaAllah tegang nya, halusnya, berserinya.

apa RAHSIA beliau?…
consume VIVIX setiap hari. Vivix dah jadi best friend beliau.
kiranya, vitamin wajib consume lah untuk awet muda.
#VIVIX ni memang tonik untuk awet muda!

ps: suami mesti nak tengok je muka kita setiap masa kalau macam ni.  (^_^)v

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

LOVE LIFE, LOVE SHAKLEE!

like dan share, VITALLY VITAMIN

untuk order dan pertanyaan,

email: vitallyvitamin.info@gmail.com

contact no: www.wasap.my/60165952771

2 Comments

  1. Nadiah Suhaidi

    Dah pernah rasa vivix & collagen. Bole rasa kesan dgn cepat :)

    Reply
    1. Baizura Bahar (Post author)

      betul. kalau nak kesan cepat, 2 ni lah yang terbaekk… :)

      Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *