Shaklee Indipendent Distributor: Baizura Bahar

#SHAKLEE EFFECTS : TRANSFORMASI MENJADI LEBIH KURUS & CANTIK

#SHAKLEE EFFECTS : TRANSFORMASI MENJADI LEBIH KURUS & CANTIK

credit to siera haiyi [ INI KISAH DUKA SAYA ] Kisah yang saya tak pernah cerita pada sesiapa.Yang saya pendam...

4 Keburukan Soya yang hangat diperkatakan.

4 Keburukan Soya yang hangat diperkatakan.

soya memang selalu jadi bahan gosip, ada yang kata, soya bagus untuk cantikkan kulit especially kulit baby. so, masa pregnant tu,hari2...

Benarkah Protien Shaklee merbahaya untuk buah pinggang anda.

Benarkah Protien Shaklee merbahaya untuk buah pinggang anda.

first and foremost, tahukah anda apa fungsi buah pinggang?   FUNGSI BUAH PINGGANG. Penapisan darah – Penapisan darah berlaku dalam nefron,...

Naik tangga boleh membakar kalori.

Naik tangga boleh membakar kalori.

haa..percaya tak kalau saya kata, anda naik 1 anak tangga pun boleh terbakar kalori anda? betul tau..so,beruntung lah sesiapa yang...

Bagaimana Atasi Masalah Anak SEMBELIT!

Bagaimana Atasi Masalah Anak SEMBELIT!

putri sulong saya memang sembelit dari kecik… akibatnye, dia jadi fobia tiap kali buang air besar.. dia akan menangis sambil...

GLA Complex bantu CEPAT HAMIL

GLA Complex bantu CEPAT HAMIL

Bagaimana GLA Complex bantu cepat hamil? GLA membantu seorang wanita menghasilkan lendir serviks yang berkualiti untuk kesuburan iaitu lendir yang...

Masker Collagen Shaklee.

Masker Collagen Shaklee.

Cara sediakan Masker Collagen Shaklee: mudah aje.. -Tabur sesudu kecil COLLAGEN POWDER SHAKLEE dalam bekas yang cantik. -Titiskan TONER ENFUSELLE...

PROMOSI GLA COMPLEX SHAKLEE.

PROMOSI GLA COMPLEX SHAKLEE.

11 khasiat utama GLA Complex shaklee: 1.herba tradisi yang dipercayai bole merawat ulser, mengeluarkan virus, melegakan kelesuan, membersihkan kahak, meringankan...

TIPS BERHENTI MEROKOK.

TIPS BERHENTI MEROKOK.

Last week saya berbuka puasa di food court mydin manjoi. food courtnye kat open area. saya sampai tu dah lewat...

VIVIX SHAKLEE~10 KALI LEBIH BERKUASA!!

VIVIX SHAKLEE~10 KALI LEBIH BERKUASA!!

Tahukah anda? VIVIX SHAKLEE mengandungi 10 kali lebih kuasa dari RESVERATROL! Apa itu resveratrol? Resveratrol adalah ahli kumpulan sebatian tumbuhan...