Shaklee Indipendent Distributor: Baizura Bahar

Bagaimana Vivix Bantu Kita Kurus

Bagaimana Vivix Bantu Kita Kurus

as promise, hari ni saya share bagaimana vivix bantu kita kurus. atau lebih spesifiknya, bagaimana resveratrol bantu kita untuk kurus....

Vivix Shaklee: Apa itu Vivix dan Manfaatnya.

Vivix Shaklee: Apa itu Vivix dan Manfaatnya.

Apa itu Vivix Shaklee? Vivix adalah makanan tambahan yang berbentuk syrup, mengandungi 4 bahan utama yang berasaskan buah-buahan dan tumbuh-tumbuhan...

Promosi Hebat January 2016

Promosi Hebat January 2016

  ———————- hubungi saya untuk info lanjut, k…. (^_^) love, zura bahar hotline: 016.595.2771  

3 MANFAAT UTAMA LECITHIN

3 MANFAAT UTAMA LECITHIN

Apa itu Lecithin? saya ada terangkan secara ringkas apa itu lecithin di sini >> APA ITU LECITHIN <<   dalam...

Lecithin: Apa itu lecithin dan dari mana sumber Lecithin?

Lecithin: Apa itu lecithin dan dari mana sumber Lecithin?

apa itu lecithin. saya explain secara ringkas hasil dari study saya tentang LECITHIN supaya anda lebih mudah faham.. 🙂 Lecithin...

13 Khasiat Buah Betik untuk Kesihatan.

13 Khasiat Buah Betik untuk Kesihatan.

  13 Khasiat Buah Betik   1. Buah betik kaya dengan vit C. Memudahkan proses penghadaman & mengelakkan sembelit. 2....

Sarapan pagi berprotein tinggi boleh mengurangkan berat badan

Sarapan pagi berprotein tinggi boleh mengurangkan berat badan

COLUMBIA: Kajian mendapati bahawa sarapan yang penuh protein mampu membuatkan anda lebih kenyang, dan mengurangkan pengambilan makanan sepanjang hari. Saintis...

Cara Pengambilan Vitamin Shaklee ketika Puasa

Cara Pengambilan Vitamin Shaklee ketika Puasa

hari ini 1 ramadhan. semua umat islam yang tiada keuzuran, wajib berpuasa. wajib maksudnya mesti! ramai customer saya tanya, macam...

15 kelebihan vitamin E yang anda tidak ketahui.

15 kelebihan vitamin E yang anda tidak ketahui.

Assalamualaikum n hi !!! Pagi2 ni rasa fresh sangat.. almaklumlah..Dah lama sangat bercuti sempena NC yang lalu..Kerja sendiri,kan..cuti pun sendiri2...

KELAS PEMASARAN BERSAMA JUTAWAN SHAKLEE DI FAIZWORLD TRAINING CENTRE, BANGI,

KELAS PEMASARAN BERSAMA JUTAWAN SHAKLEE DI FAIZWORLD TRAINING CENTRE, BANGI,

Dah lama sangat2 saya tak pergi kelas PM Cery. (PM stands for presidential master, rank tertinggi dalam bisnes shaklee) PM...