Kenapa Omega-3 Penting untuk Tubuh Kita.

 

 

Seperti yang tertulis dalam poster di bawah, ada 4 sebab kenapa kita mesti ambil ‘lemak baik’ Omega 3 setiap hari.

  1. baik untuk kesihatan jantung.
  2. baik untuk fungsi otak.
  3. baik untuk kesihatan sendi.
  4. baik untuk kehamilan.

kenapa omega 3 penting

Ternyata, Omega 3 ni memang sangat penting untuk kesihatan menyeluruh buat tubuh kita. Kita boleh dapatkan dari diet makanan harian kita. Tapi kita mungkin terlalu busy untuk menyediakan makanan2 yang kaya dengan Omega 3. Kadang2 kita tak sempat pun fikir, apa vitamin yang ada dalam makanan kita setiap hari. Asalkan perut dapat diisi, alhamdulillah dah… 😉

Jadinya, macam mana kita nak pastikan yang tubuh kita ni dapat makanan yang berkhasiat setiap hari dengan kuantiti yang betul? Nah…..inilah yang Shaklee usahakan untuk kita, Omega Guard Shaklee. Jom kita check berapa banyak kandungan Omega 3 dalam setiap kapsul Omega Guard Shaklee.

Each Capsule (821.00 mg) provides:

Ingredients Amount Per Capsule
Fish Oil
(Provide Omega 3: 333 mg,
EPA (eicosapentaenoic acid): 182 mg &
DHA (docosahexaenoic acid):120 mg)
606 mg

sumber: www.shaklee.com.my

Hanya ambil 3 kapsul Omega Guard setiap hari, kita akan dapat kuantiti Omega 3 yang betul untuk satu hari.

.
PROMOSI OGOS 2017: OMEGA GUARD.

BELI 5 BOTOL DAPAT EVOUCHER RM60. (tertakluk kepada terma syarat)

PROMOSI SAH SEHINGGA 31 OGOS 2017.
.
🚘COD/Pickup : Chemor, Klebang, Meru, Tasek, Ipoh.
🚚Delivery seluruh Malaysia
💰Peluang dropship juga dibuka
.
📞Sebarang pertanyaan dan order: www.wasap.my/60165952771

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *