Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee di Bulan Merdeka 2017

Sempena menyambut tahun ke 60 merdeka tahun ni, Shaklee berbesar hati nak beri offer yang menarikssssssangat buat anda yang belum menjadi ahli shaklee.
Jom tengok poster ni, apa yang shaklee nak offer tu?
kelebihan menjadi ahli shaklee

Apa yang bakal ahli Shaklee bulan ni akan dapat?

🎊 Sustain Released Vita C Plus berharga RM60 sahaja. (harga asal RM98)
Atau
🎊 Coral Orrange Shaker berharga RM18 sahaja. (harga asal RM19.08)
Atau
🎊 Kedua-duanya sekali dengan harga RM78 sahaja.

Wow!! 😱😱

Ishh..teruja sungguh admin tau. Kak bee pun tak dapat dah nak grab offer ni especially shaker pink yang super comel tu..
So korang yang memang consume Shaklee, tapi belum jadi ahli, rebutlah peluang ni, k..

Syaratnya adalah:

👉 Daftar ahli
👉 Beli barang Shaklee bernilai 100uv dalam satu resit.
Then, anda layak untuk dapatkan mana2 offer di atas tadi. Mudah je kan? 😊
Okey.. Kalau tak tahu barang apa nak beli untuk dapatkan 100uv ke atas, ni admin senaraikan set2 yang ada mengikut keperlukan anda.

1. Set Kehamilan 

2. Set Selepas Bersalin
3. Set Detox
4. Set Aura Seri 
5. Set Anggun 
6. Set Amazing Golden untuk Wanita 
7. Set Amazing Golden untuk Lelaki
8. Set Keperluan Harian 
9. Set Kurus 
10. Set Kuatkan Imun 
Rebut peluang  ni tau!
Bulan-bulan akan datang, belum tentu lagi Shaklee akan buat offer macam ni.
klik sini untuk whatsapp admin terus ye >> www.wasap.my/60165952771 <<
Boleh inform admin, set mana yang menjadi pilihan hati. 😊
InsyaAllah admin boleh tolong adjust lagi sampailah anda puas hati.

 

..

LOVE LIFE, LOVE SHAKLEE!

like dan share, VITALLY VITAMIN

untuk order dan pertanyaan,

email: vitallyvitamin.info@gmail.com

contact no: www.wasap.my/60165952771

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *