tips

Cara Pengambilan Vitamin Shaklee ketika Puasa

hari ini 1 ramadhan. semua umat islam yang tiada keuzuran, wajib berpuasa. wajib maksudnya mesti! ramai customer saya tanya, macam mana cara pengambilan vitamin shaklee di bulan puasa ni. sebab, mostly makan banyak vitamin,kan… bukan 1 jenis vitamin je… so,… (READ MORE)

Turun Berat Badan Sebanyak 30kg dalam Tempoh 4 Bulan

salam n hi!! hari ni 1 feb. saya baru selesai closing sales shaklee untuk january. alhamdulillah, ada peningkatan dalam legasi shaklee saya dan semakin ramai ‘anak2’ bisnes saya yang layak terima bonus shaklee untuk bulan january ni. syukur sangat2..serius saya… (READ MORE)

Jalani Gaya Hidup Sihat dengan Ber ZUMBA.

salam..n hi! hari ni saya super excited nak cerita tentang zumba. senaman ni memang dah lama giler dah saya dengar. selalu kawan2 share, tak amik port pun. sebab belum terbukak hati (mungkin). atau mungkin tak berapa kisah sangat tentang bentuk… (READ MORE)

Sustained Released Vitamin C – 5 Manfaat Utama –

Vitamin C.. apa yang hot sangat dengan vitamin C ni? well….vitamin c sangat sinonim dengan kecantikkan kulit wajah. no wonder lah ramai artis2 termasuk artis lelaki yang sanggup ‘cucuk’ vitamin c semata-mata nak cantik…kalau saya, memang tak sanggup! saya lebih… (READ MORE)