Category: testimoni

Testimoni Vivix Untuk Awet Muda.

Testimoni Vivix Untuk Awet Muda.

Vivix memang terkenal dengan sifat anti penuaan nya. Bagaimana ianya berlaku? Vivix mengandungi 4 ramuan botani yang istimewa, yang setiap...

Testimoni Herbal Blend Bantu Masalah Scabies.

Testimoni Herbal Blend Bantu Masalah Scabies.

“Sebelum try herbal blend dia dah jumpa pakar kulit dah tapi ubat tu tak okay kat muka dia..so biras saya...

Vivix Bantu Pesakit Kanser Paru-Paru.

Vivix Bantu Pesakit Kanser Paru-Paru.

APA SAJA UNTUK EMAK YANG SEDANG MENDERITA SAKIT. .. Alkisah bermula pada November 2016. Sahabat sekolah merangkap anak Shaklee saya...

#shakleeEffects: Merawat kulit muka dari dalam.

#shakleeEffects: Merawat kulit muka dari dalam.

hari ni saya dapat testimoni best dari anak bisnes.. asalnya beliau cuma nak beli vitamin untuk kecantikkan kulit je.. tapi,...

#SHAKLEE EFFECTS : RAHSIA KURUS SAYA

#SHAKLEE EFFECTS : RAHSIA KURUS SAYA

credit to maria haji abas   Why Do I Love Shaklee So Much? See for yourself Ada BEZA tak? ————————–—-...

#SHAKLEE EFFECTS : TRANSFORMASI KULIT LEBIH CANTIK

#SHAKLEE EFFECTS : TRANSFORMASI KULIT LEBIH CANTIK

CREDIT TO MELISSA RAFFUR. Hi. Saya tak pernah ada flawless skin (even now my skin tak flawless pun), start ada...

#SHAKLEE EFFECTS : TRANSFORMASI MENJADI LEBIH KURUS & CANTIK

#SHAKLEE EFFECTS : TRANSFORMASI MENJADI LEBIH KURUS & CANTIK

credit to siera haiyi [ INI KISAH DUKA SAYA ] Kisah yang saya tak pernah cerita pada sesiapa.Yang saya pendam...

SUPLEMEN SHAKLEE UNTUK ANEMIA

SUPLEMEN SHAKLEE UNTUK ANEMIA

Dengan nama Allah… Salam semua.. 🙂 kali ni nak berkongsi tentang anemia.sebab ramai kawan2 saya yang pregnant terutamanya, mengalami anemia...

Makanan Tambahan untuk Ibu Menyusu

Makanan Tambahan untuk Ibu Menyusu

SUSU IBU ADALAH SUSU PALING SIHAT UNTUK SI MANJA ! kerana susu ibu diakui susu yang mengandungi nutrien paling lengkap...