sunggugut

7 Sebab Kenapa Otot Kejang

Apa itu Kejang? Kejang adalah situasi apabila otot kita ‘mengetat’ dengan tiba-tiba. Ia boleh berlaku dimana2 saja bahagian tubuh tak kira masa. Kadang2, kita sedang enak tidur pun boleh berlaku kekejangan. Ia memang menyakitkan! Ada beberapa sebab ia boleh terjadi…. (READ MORE)

15 kelebihan vitamin E yang anda tidak ketahui.

Assalamualaikum n hi !!! Pagi2 ni rasa fresh sangat.. almaklumlah..Dah lama sangat bercuti sempena NC yang lalu..Kerja sendiri,kan..cuti pun sendiri2 je bila nak cuti.. Tapi saya bukan boleh nak cuti lama2 ni..sehari tak dapat share pasal shaklee, rasa tak lengkap… (READ MORE)

PROMOSI GLA COMPLEX SHAKLEE.

11 khasiat utama GLA Complex shaklee: 1.herba tradisi yang dipercayai bole merawat ulser, mengeluarkan virus, melegakan kelesuan, membersihkan kahak, meringankan kebas urat saraf dan meningkatkan stamina. 2. mengawal selia estrogen dan testosteron. 3. melambatkan menopaus. 4. memperbaiki prostatomegaly (masalah prostat… (READ MORE)