Category: SHAKLEE EFFECTS

Testimoni Vivix Untuk Awet Muda.

Testimoni Vivix Untuk Awet Muda.

Vivix memang terkenal dengan sifat anti penuaan nya. Bagaimana ianya berlaku? Vivix mengandungi 4 ramuan botani yang istimewa, yang setiap...

Testimoni Herbal Blend Bantu Masalah Scabies.

Testimoni Herbal Blend Bantu Masalah Scabies.

“Sebelum try herbal blend dia dah jumpa pakar kulit dah tapi ubat tu tak okay kat muka dia..so biras saya...

Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee di Bulan Merdeka 2017

Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee di Bulan Merdeka 2017

Sempena menyambut tahun ke 60 merdeka tahun ni, Shaklee berbesar hati nak beri offer yang menarikssssssangat buat anda yang belum...

Petua Awet Muda

Petua Awet Muda

Kecantikkan luaran bermula dari dalam. Vivix dan Collagen adalah vitamin Shaklee yang paling terkenal sebagai Vitamin Awet Muda. Kedua-duanya memberikan...

Bagaimana Vivix Bantu Kita Kurus

Bagaimana Vivix Bantu Kita Kurus

as promise, hari ni saya share bagaimana vivix bantu kita kurus. atau lebih spesifiknya, bagaimana resveratrol bantu kita untuk kurus....

Sarapan pagi berprotein tinggi boleh mengurangkan berat badan

Sarapan pagi berprotein tinggi boleh mengurangkan berat badan

COLUMBIA: Kajian mendapati bahawa sarapan yang penuh protein mampu membuatkan anda lebih kenyang, dan mengurangkan pengambilan makanan sepanjang hari. Saintis...

Turun Berat Badan Sebanyak 30kg dalam Tempoh 4 Bulan

Turun Berat Badan Sebanyak 30kg dalam Tempoh 4 Bulan

salam n hi!! hari ni 1 feb. saya baru selesai closing sales shaklee untuk january. alhamdulillah, ada peningkatan dalam legasi...

#ShakleeEvent : MOTIVATION RALLY IPOH

#ShakleeEvent : MOTIVATION RALLY IPOH

Salam n hi ! hari ni saya dan seisi keluarga saya pergi meraikan SID yang berjaya naik rank pada tahun...

#shakleeeffects: Bagaimana Shaklee Merubah Hidup Saya?

#shakleeeffects: Bagaimana Shaklee Merubah Hidup Saya?

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua warga SGL Wani mula consume Shaklee pada penghujung Jun 2012. Dah lama ‘usha’ pasal supplemen...

#SHAKLEE EFFECTS : RAHSIA KURUS SAYA

#SHAKLEE EFFECTS : RAHSIA KURUS SAYA

credit to maria haji abas   Why Do I Love Shaklee So Much? See for yourself Ada BEZA tak? ————————–—-...