minuman bertenaga

Jalani Gaya Hidup Sihat dengan Ber ZUMBA.

salam..n hi! hari ni saya super excited nak cerita tentang zumba. senaman ni memang dah lama giler dah saya dengar. selalu kawan2 share, tak amik port pun. sebab belum terbukak hati (mungkin). atau mungkin tak berapa kisah sangat tentang bentuk… (READ MORE)

MINUMAN BERTENAGA UNTUK IBU MENGANDUNG

dengan nama Allah… mungkin agak lewat untuk saya kongsikan rahsia ini. tapi, better late than never, betui tak? 😉 saya kini mengandung 7 bulan lebih. tapi masih mampu berpuasa tanpa rasa lapar dan dahaga! serius tau..beza sangat rasanya bila tak… (READ MORE)