manfaat

Vivix Shaklee: Apa itu Vivix dan Manfaatnya.

Apa itu Vivix Shaklee? Vivix adalah makanan tambahan yang berbentuk syrup, mengandungi 4 bahan utama yang berasaskan buah-buahan dan tumbuh-tumbuhan yang kaya dengan resveratrol¬†yang hampir tulen dan ekstrak polifenol yang hebat.¬†Gabungan unik buah-buahan dan tumbuh-tumbuhan ini, berdasarkan kajian makmal dapat… (READ MORE)

15 kelebihan vitamin E yang anda tidak ketahui.

Assalamualaikum n hi !!! Pagi2 ni rasa fresh sangat.. almaklumlah..Dah lama sangat bercuti sempena NC yang lalu..Kerja sendiri,kan..cuti pun sendiri2 je bila nak cuti.. Tapi saya bukan boleh nak cuti lama2 ni..sehari tak dapat share pasal shaklee, rasa tak lengkap… (READ MORE)