khasiat vitamin

Bagaimana Omega-3 Menjaga Kesihatan Jantung Kita.

Pastikan jantung kita terus berdegup untuk menikmati hidup di dunia yang sementara ini. Bagaimana? Haruslah kita menjaga kesihatan jantung kita. Yang paling utama¬†adalah, JANGAN MEROKOK serta amalkan pemakanan yang bagus untuk kesihatan jantung iaitu Omega-3. Ada 5¬†cara bagaimana Omega-3 menjaga… (READ MORE)

15 kelebihan vitamin E yang anda tidak ketahui.

Assalamualaikum n hi !!! Pagi2 ni rasa fresh sangat.. almaklumlah..Dah lama sangat bercuti sempena NC yang lalu..Kerja sendiri,kan..cuti pun sendiri2 je bila nak cuti.. Tapi saya bukan boleh nak cuti lama2 ni..sehari tak dapat share pasal shaklee, rasa tak lengkap… (READ MORE)

#shakleeeffects: Bagaimana Shaklee Merubah Hidup Saya?

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua warga SGL Wani mula consume Shaklee pada penghujung Jun 2012. Dah lama ‘usha’ pasal supplemen ni untuk tingkatkan produktiviti susu badan. Bila susu betul betul drop, baru la kelam kabut di buatnya. Masa Zafran 1… (READ MORE)

Sustained Released Vitamin C – 5 Manfaat Utama –

Vitamin C.. apa yang hot sangat dengan vitamin C ni? well….vitamin c sangat sinonim dengan kecantikkan kulit wajah. no wonder lah ramai artis2 termasuk artis lelaki yang sanggup ‘cucuk’ vitamin c semata-mata nak cantik…kalau saya, memang tak sanggup! saya lebih… (READ MORE)