Category: kecantikkan kulit

13 Khasiat Buah Betik untuk Kesihatan.

13 Khasiat Buah Betik untuk Kesihatan.

  13 Khasiat Buah Betik   1. Buah betik kaya dengan vit C. Memudahkan proses penghadaman & mengelakkan sembelit. 2....

Sarapan pagi berprotein tinggi boleh mengurangkan berat badan

Sarapan pagi berprotein tinggi boleh mengurangkan berat badan

COLUMBIA: Kajian mendapati bahawa sarapan yang penuh protein mampu membuatkan anda lebih kenyang, dan mengurangkan pengambilan makanan sepanjang hari. Saintis...

15 kelebihan vitamin E yang anda tidak ketahui.

15 kelebihan vitamin E yang anda tidak ketahui.

Assalamualaikum n hi !!! Pagi2 ni rasa fresh sangat.. almaklumlah..Dah lama sangat bercuti sempena NC yang lalu..Kerja sendiri,kan..cuti pun sendiri2...

#shakleeEffects: Merawat kulit muka dari dalam.

#shakleeEffects: Merawat kulit muka dari dalam.

hari ni saya dapat testimoni best dari anak bisnes.. asalnya beliau cuma nak beli vitamin untuk kecantikkan kulit je.. tapi,...

#shakleeeffects: Bagaimana Shaklee Merubah Hidup Saya?

#shakleeeffects: Bagaimana Shaklee Merubah Hidup Saya?

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua warga SGL Wani mula consume Shaklee pada penghujung Jun 2012. Dah lama ‘usha’ pasal supplemen...

Sustained Released Vitamin C – 5 Manfaat Utama –

Sustained Released Vitamin C – 5 Manfaat Utama –

Vitamin C.. apa yang hot sangat dengan vitamin C ni? well….vitamin c sangat sinonim dengan kecantikkan kulit wajah. no wonder...

#SHAKLEE EFFECTS : RAHSIA KURUS SAYA

#SHAKLEE EFFECTS : RAHSIA KURUS SAYA

credit to maria haji abas   Why Do I Love Shaklee So Much? See for yourself Ada BEZA tak? ————————–—-...

#SHAKLEE EFFECTS : TRANSFORMASI KULIT LEBIH CANTIK

#SHAKLEE EFFECTS : TRANSFORMASI KULIT LEBIH CANTIK

CREDIT TO MELISSA RAFFUR. Hi. Saya tak pernah ada flawless skin (even now my skin tak flawless pun), start ada...

#SHAKLEE EFFECTS : TRANSFORMASI MENJADI LEBIH KURUS & CANTIK

#SHAKLEE EFFECTS : TRANSFORMASI MENJADI LEBIH KURUS & CANTIK

credit to siera haiyi [ INI KISAH DUKA SAYA ] Kisah yang saya tak pernah cerita pada sesiapa.Yang saya pendam...

Masker Collagen Shaklee.

Masker Collagen Shaklee.

Cara sediakan Masker Collagen Shaklee: mudah aje.. -Tabur sesudu kecil COLLAGEN POWDER SHAKLEE dalam bekas yang cantik. -Titiskan TONER ENFUSELLE...