kanser

15 kelebihan vitamin E yang anda tidak ketahui.

Assalamualaikum n hi !!! Pagi2 ni rasa fresh sangat.. almaklumlah..Dah lama sangat bercuti sempena NC yang lalu..Kerja sendiri,kan..cuti pun sendiri2 je bila nak cuti.. Tapi saya bukan boleh nak cuti lama2 ni..sehari tak dapat share pasal shaklee, rasa tak lengkap… (READ MORE)

PROMOSI GLA COMPLEX SHAKLEE.

11 khasiat utama GLA Complex shaklee: 1.herba tradisi yang dipercayai bole merawat ulser, mengeluarkan virus, melegakan kelesuan, membersihkan kahak, meringankan kebas urat saraf dan meningkatkan stamina. 2. mengawal selia estrogen dan testosteron. 3. melambatkan menopaus. 4. memperbaiki prostatomegaly (masalah prostat… (READ MORE)

VIVIX SHAKLEE~10 KALI LEBIH BERKUASA!!

Tahukah anda? VIVIX SHAKLEE mengandungi 10 kali lebih kuasa dari RESVERATROL! Apa itu resveratrol? Resveratrol adalah ahli kumpulan sebatian tumbuhan yang dikenali sebagai polifenol. Mempunyai ciri-ciri antioksidan, melindungi tubuh daripada jenis kerosakan dikaitkan dengan peningkatan risiko bagi keadaan seperti kanser… (READ MORE)