info sihat

Sarapan pagi berprotein tinggi boleh mengurangkan berat badan

COLUMBIA: Kajian mendapati bahawa sarapan yang penuh protein mampu membuatkan anda lebih kenyang, dan mengurangkan pengambilan makanan sepanjang hari. Saintis University Missouri-Columbia menjalankan kajian ke atas 20 orang yang mempunyai berat badan berlebihan atau wanita muda yang obes (berumur 18-20)… (READ MORE)

15 kelebihan vitamin E yang anda tidak ketahui.

Assalamualaikum n hi !!! Pagi2 ni rasa fresh sangat.. almaklumlah..Dah lama sangat bercuti sempena NC yang lalu..Kerja sendiri,kan..cuti pun sendiri2 je bila nak cuti.. Tapi saya bukan boleh nak cuti lama2 ni..sehari tak dapat share pasal shaklee, rasa tak lengkap… (READ MORE)

JADUAL MAKAN UNTUK PENGAMAL DIET.

Survey menunjukkan, mereka yang amalkan diet untuk kurus adalah bergantung kepada MASA BILA MEREKA MAKAN, bukannya berapa banyak mereka makan. Di sini saya nak share JADUAL MAKAN UNTUK PENGAMAL DIET. Masa terbaik untuk anda BREAKFAST adalah 7.11am. Masa terbaik untuk… (READ MORE)

Turun Berat Badan Sebanyak 30kg dalam Tempoh 4 Bulan

salam n hi!! hari ni 1 feb. saya baru selesai closing sales shaklee untuk january. alhamdulillah, ada peningkatan dalam legasi shaklee saya dan semakin ramai ‘anak2’ bisnes saya yang layak terima bonus shaklee untuk bulan january ni. syukur sangat2..serius saya… (READ MORE)

Jalani Gaya Hidup Sihat dengan Ber ZUMBA.

salam..n hi! hari ni saya super excited nak cerita tentang zumba. senaman ni memang dah lama giler dah saya dengar. selalu kawan2 share, tak amik port pun. sebab belum terbukak hati (mungkin). atau mungkin tak berapa kisah sangat tentang bentuk… (READ MORE)