Category: info shaklee

Cara Pengambilan Vitamin Shaklee ketika Puasa

Cara Pengambilan Vitamin Shaklee ketika Puasa

hari ini 1 ramadhan. semua umat islam yang tiada keuzuran, wajib berpuasa. wajib maksudnya mesti! ramai customer saya tanya, macam...

Turun Berat Badan Sebanyak 30kg dalam Tempoh 4 Bulan

Turun Berat Badan Sebanyak 30kg dalam Tempoh 4 Bulan

salam n hi!! hari ni 1 feb. saya baru selesai closing sales shaklee untuk january. alhamdulillah, ada peningkatan dalam legasi...

#ShakleeEvent : MOTIVATION RALLY IPOH

#ShakleeEvent : MOTIVATION RALLY IPOH

Salam n hi ! hari ni saya dan seisi keluarga saya pergi meraikan SID yang berjaya naik rank pada tahun...

#shakleeEffects: Merawat kulit muka dari dalam.

#shakleeEffects: Merawat kulit muka dari dalam.

hari ni saya dapat testimoni best dari anak bisnes.. asalnya beliau cuma nak beli vitamin untuk kecantikkan kulit je.. tapi,...

#shakleeeffects: Bagaimana Shaklee Merubah Hidup Saya?

#shakleeeffects: Bagaimana Shaklee Merubah Hidup Saya?

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua warga SGL Wani mula consume Shaklee pada penghujung Jun 2012. Dah lama ‘usha’ pasal supplemen...

PROMOSI HEBAT SEPANJANG JANUARY 2015

PROMOSI HEBAT SEPANJANG JANUARY 2015

 Salam sejahtera pembaca web saya yang di sayangi. (^-^) selamat tahun baru saya ucapkan kepada anda semua. semoga kita peroleh...

Sustained Released Vitamin C – 5 Manfaat Utama –

Sustained Released Vitamin C – 5 Manfaat Utama –

Vitamin C.. apa yang hot sangat dengan vitamin C ni? well….vitamin c sangat sinonim dengan kecantikkan kulit wajah. no wonder...

#SHAKLEE EFFECTS : RAHSIA KURUS SAYA

#SHAKLEE EFFECTS : RAHSIA KURUS SAYA

credit to maria haji abas   Why Do I Love Shaklee So Much? See for yourself Ada BEZA tak? ————————–—-...

#SHAKLEE EFFECTS : TRANSFORMASI KULIT LEBIH CANTIK

#SHAKLEE EFFECTS : TRANSFORMASI KULIT LEBIH CANTIK

CREDIT TO MELISSA RAFFUR. Hi. Saya tak pernah ada flawless skin (even now my skin tak flawless pun), start ada...

4 Keburukan Soya yang hangat diperkatakan.

4 Keburukan Soya yang hangat diperkatakan.

soya memang selalu jadi bahan gosip, ada yang kata, soya bagus untuk cantikkan kulit especially kulit baby. so, masa pregnant tu,hari2...