Category: eczema

Testimoni Herbal Blend Bantu Masalah Scabies.

Testimoni Herbal Blend Bantu Masalah Scabies.

“Sebelum try herbal blend dia dah jumpa pakar kulit dah tapi ubat tu tak okay kat muka dia..so biras saya...

Promosi Hari Merdeka 2017.

Promosi Hari Merdeka 2017.

PROMOSI OGOS 2017: OMEGA GUARD. BELI 5 BOTOL DAPAT EVOUCHER RM60. (tertakluk kepada terma syarat) PROMOSI SAH SEHINGGA 31 OGOS...

Omega 3 Untuk Kulit

Omega 3 Untuk Kulit

“When it comes to good skin what you put in your body is as important as what you put on...

3 MANFAAT UTAMA LECITHIN

3 MANFAAT UTAMA LECITHIN

Apa itu Lecithin? saya ada terangkan secara ringkas apa itu lecithin di sini >> APA ITU LECITHIN <<   dalam...

Sustained Released Vitamin C – 5 Manfaat Utama –

Sustained Released Vitamin C – 5 Manfaat Utama –

Vitamin C.. apa yang hot sangat dengan vitamin C ni? well….vitamin c sangat sinonim dengan kecantikkan kulit wajah. no wonder...

#SHAKLEE EFFECTS : TRANSFORMASI KULIT LEBIH CANTIK

#SHAKLEE EFFECTS : TRANSFORMASI KULIT LEBIH CANTIK

CREDIT TO MELISSA RAFFUR. Hi. Saya tak pernah ada flawless skin (even now my skin tak flawless pun), start ada...

PROMOSI GLA COMPLEX SHAKLEE.

PROMOSI GLA COMPLEX SHAKLEE.

11 khasiat utama GLA Complex shaklee: 1.herba tradisi yang dipercayai bole merawat ulser, mengeluarkan virus, melegakan kelesuan, membersihkan kahak, meringankan...