anti kanser

Promosi Hari Merdeka 2017.

PROMOSI OGOS 2017: OMEGA GUARD. BELI 5 BOTOL DAPAT EVOUCHER RM60. (tertakluk kepada terma syarat) PROMOSI SAH SEHINGGA 31 OGOS 2017. OMEGA GUARD : Minyak Ikan Berpekatan Tinggi OmegaGuard membekalkan spektrum lengkap tujuh jenis asid lemak perlu Omega-3 tulen, yang biasanya… (READ MORE)

Vivix Shaklee: Apa itu Vivix dan Manfaatnya.

Apa itu Vivix Shaklee? Vivix adalah makanan tambahan yang berbentuk syrup, mengandungi 4 bahan utama yang berasaskan buah-buahan dan tumbuh-tumbuhan yang kaya dengan resveratrol yang hampir tulen dan ekstrak polifenol yang hebat. Gabungan unik buah-buahan dan tumbuh-tumbuhan ini, berdasarkan kajian makmal dapat… (READ MORE)

15 kelebihan vitamin E yang anda tidak ketahui.

Assalamualaikum n hi !!! Pagi2 ni rasa fresh sangat.. almaklumlah..Dah lama sangat bercuti sempena NC yang lalu..Kerja sendiri,kan..cuti pun sendiri2 je bila nak cuti.. Tapi saya bukan boleh nak cuti lama2 ni..sehari tak dapat share pasal shaklee, rasa tak lengkap… (READ MORE)

PROMOSI GLA COMPLEX SHAKLEE.

11 khasiat utama GLA Complex shaklee: 1.herba tradisi yang dipercayai bole merawat ulser, mengeluarkan virus, melegakan kelesuan, membersihkan kahak, meringankan kebas urat saraf dan meningkatkan stamina. 2. mengawal selia estrogen dan testosteron. 3. melambatkan menopaus. 4. memperbaiki prostatomegaly (masalah prostat… (READ MORE)

VIVIX SHAKLEE~10 KALI LEBIH BERKUASA!!

Tahukah anda? VIVIX SHAKLEE mengandungi 10 kali lebih kuasa dari RESVERATROL! Apa itu resveratrol? Resveratrol adalah ahli kumpulan sebatian tumbuhan yang dikenali sebagai polifenol. Mempunyai ciri-ciri antioksidan, melindungi tubuh daripada jenis kerosakan dikaitkan dengan peningkatan risiko bagi keadaan seperti kanser… (READ MORE)