Bagaimana Vivix Bantu Kita Kurus

as promise, hari ni saya share bagaimana vivix bantu kita kurus. atau lebih spesifiknya, bagaimana resveratrol bantu kita untuk kurus.

bagaimana vivix bantu anda kurus

kurus ni memang idaman kebanyakkan wanita. kaum lelaki juga tak ketinggallan nak kurus sama. tapi, ramai yang tewas bila tengok hidangan makanan yang pelbagai di kedai2 makan atau kenduri2 yang kita hadiri. dah la Malaysia ni sangat mewah dengan makanan, betul tak? selalu pulak tu buat kenduri..kenduri kahwin, cukur jambul, naik buai, bertunang, masuk rumah baru, macam2 lagi lah jenis kenduri.

siapa yang perlu dipersalahkan? tuan rumah yang hidang pelbagai jenis makanan atau kita yang tak boleh nak kawal nafsu makan? hehe…

so kat sini saya nak share bagaimana vivix boleh bantu kita kurus. saya ringkaskan dalam bentuk point untuk anda lebih mudah faham… 🙂 jom baca !!!

  • Buah buahan yang mengandungi resveratrol (resveratrol terdapat pada kulit anggur muscadine) dapat menyekat proses selular yang membolehkan sel2 lemak untuk develop..which is ianya satu kaedah untuk kawal obesiti.
  • Secara natural nya, buah buahan memang bagus dalam metabolic & digestive support.
  • So, bila kita consume vivix, secara tak langsungnya macam kita makan buah anggur..which is kita detox badan kita dan dapat seimbangkan berat badan yang sihat.
  • Selain daripada dapat halang proses pembentukan lemak, resveratrol juga dapat bantu merangsang penurunan berat badan yang dramatik tanpa perlu potong banyak kalori intake kita. means, kita masih boleh makan seperti biasa.
  • lastly, antioksidan yang tinggi pada resveratrol dapat trigger sensor cepat rasa ‘full’ atau kenyang. Inilah yang menyebabkan kita dapat control makan kita dan dapat turun berat dengan mudah. so, nafsu makan dapatlah di kawal.

bagaimana vivix bantu kita kurus 1

jadinya, sebelum pergi mana2 majlis yang akan hidangkan banyak2 makanan, lebih baik kita telan sesudu kecil vivix dulu tau! 🙂 untuk pastikan kita tak makan berlebihan semasa majlis tu nanti..lagipun, banyak makanan2 di majlis2 yang boleh mengundang penyakit lain antaranya kencing manis…haa…next entry saya share bagaimana vivix bantu pesakit kencing manis pulak.. walaupun anda dah consume vivix nanti, jangan pulak main bedal je makanan yang ada di depan makan..berpada-pada lah…kita buat apa2 semuanya kene bersederhana…betul tak? 🙂

okey..now saya nak belanja 1 testimoni hebat seorang wanita yang berjaya turun 20kg dengan vivix…

bagaimana vivix bantu kita kurus 2

WOW kan!! bukan dapat kurus je..tapi kulit of course akan lebih cantik dan tegang tau….part2 yang dulu gemuk tu, tak de lah gelebeh2 dah…

so macam mana? nak cuba jugak?

>> 4 ramuan hebat vivix klik sini <<

 >> ketahui manfaat-manfaat vivix di sini <<

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
LOVE LIFE, LOVE SHAKLEE!
untuk order dan pertanyaan,
sila add saya di fb saya,BAIZURA BAHAR
dan like page saya, VITALLY VITAMIN
atau email shaiful_baizura@yahoo.com
atau whatsapp 016-5952771

You may also like...

2 Responses

  1. balqisy says:

    betol2 saya sendiri dah terasa nafsu makan dah berkurang ya amaaatttt…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *