KELAS PEMASARAN BERSAMA JUTAWAN SHAKLEE DI FAIZWORLD TRAINING CENTRE, BANGI,

Dah lama sangat2 saya tak pergi kelas PM Cery.

(PM stands for presidential master, rank tertinggi dalam bisnes shaklee)

PM cery schedule kelas pada 13hb, bersamaan hari jumaat. kebetulan saya nak balik kampung parent saya kat melaka, why not saya pergi kelas tu kan. 2 jam setengah je kelas nya. tapi ilmu yang saya dapat, tak terkira banyak nya!

tinggal nak apply atau tak je..

PM Cery ajar secara spesifik macam mana nak dapatkan sales RM9000 sebulan. kalau buat bisnes sendiri2, sales RM9000 sebulan tu sangat2 sikit,kan?

tapi, dalam bisnes multi level marketing ni, kami kerja secara berkumpulan. dan cash bonus yang kami dapat ni pun, bukan semata2 dari sales RM9000 tu tadi. tapi banyak lagi extra bonus yang shaklee bagi antaranya, leadership bonus, car bonus, incentive bonus. semua tu dalam bentuk cash tau..tiap bulan ada dalam bonus statement.. kiranya kalau dalam bonus statement anda yang sedang bekerja dengan orang, ada overtime, allowance, etc2..lebih kurang gitu lah. sama je konsepnye multi level marketing punya bisnes ni dengan anda yang sedang bekerja.

okey lah, berbalik pada cerita kelas saya tadi.

first time ni nak pergi Faizworld Training Centre PM cery ni. dah lama PM cery bukak tapi saya belum ada kesempatan untuk pergi. dengar2 cerita sangat best centre nye. family friendly & kids friendly. sesuai sangat dengan konsep jutawan2 shaklee berbisnes iaitu suami & anak2 akan turut serta dalam semua program dari jutawan.

berpandukan papago, Alhamdulillah sangat senang nak cari centre ini. anda boleh klik location kat page https://www.facebook.com/faizworldtrainingcentre. lagi senang…

saya suka pakai waze, tapi suami saya lagi suka pakai papago. 🙂

faizworld training centre

tu pun saya tiba agak lewat sebab saya gerak lewat dari ipoh. biasa lah kan..ramai kanak2. kejap nak kencing lah, nak makan lah.. tu pun kami tak lunch lagi, terus je ke faizworld training centre. tak sabo2 nak jumpa PM cery.. hehe

first time jejak kaki…. wahhh…best nye!! kelas nampak pack tapi bila dah duduk kat tempat duduk, okey sesangat lah! selesa, cukup kelengkapan untuk berkelas seperti alat tulis, extra screen untuk yang duduk kat tengah n belakang, ada toilet dalam kelas..so, tak la kita rugi setiap saat kita bayar untuk datang kelas kan..sebab dalam toilet pun boleh dengar suara speaker..hehe.. ada pantry..siap ada refreshment dan tester produk shaklee lagi..tengah kelas pun boleh kunyah2 kuih dan minum ESP..hehe..

faizworld training centre

faizworld training centre

faizworld training centre

best best!! santai je kelas nya..tak la stress otak nak adapt ilmu dan yang paling penting, tak lah mengantuk!

tapi yang paling best, of course lah playground untuk anak2. sang suami boleh duduk di situ tengok anak2 main. sambil tu telinga still boleh dengar sikit2 ilmu yang PM cery sampai kan..so, sikit2 tu mesti sang suami pun dapat aura jutawan dari PM cery.

faizworld training centre

faizworld training centre

kepada mana2 sid under jutawan yang ada masalah ‘suami-tak-berapa-nak-support’ tu, korang wajib datang event shaklee bersama2 suami dan anak2. biar dia rasa sendiri bisnes ni macammana.. 😉

inilah dia PM Cery tu..

faizworld training centre

beliau sangat humble dan saya sangat adore beliau. 🙂

faizworld training centre

faizworld training centre

faizworld training centre

faizworld training centre

faizworld training centre

haa..sempoi tak pegi kelas bawak baby..siap menyusu kan baby lagi tu! 😉

lagi gambar ketika kelas. ada sharing dari rakan2 bisnes jugak.

faizworld training centre

faizworld training centre

faizworld training centre

semuanya very very inspiring!!

sungguh berbaloi saya datang dari jauh semata2 mahu ke kelas ini..

saya takkan sia2 kan ilmu yang saya dapat hari tu dan saya akan berkongsi pula pada anak2 bisnes saya..

faizworld training centre

terima kasih PM Cery sebab tak jemu2 mengajar kami supaya kami dapat jadi seperti dirimu…

dan..ucapan terima kasih yang penuh dengan kasih sayang buat suami yang sudi bawa saya ke sini..

faizworld training centre

sekian perkongsian hari ini.

kalau ibu2 di luar sana ada yang teringin sangat nak berbisnes, tapi tak nak tinggalkan keluarga, bisnes shaklee bersama grup jutawan adalah bisnes yang terbaik untuk anda!

saya juga bermula dengan ‘mahukan bisnes’ sebelum saya consume shaklee dan jatuh cinta dengan produk shaklee.

alhamdulillah,dengan modal sebanyak RM600 untuk rasai sendiri produknya selepas menjadi ahli, saya dah dapat balik pulangan berganda2 dari modal rm600 yang saya keluarkan tu.

========

Untuk pembelian dan pertanyaan,

 https://www.facebook.com/messages/myvitallyvitamin
atau 

✆ whatsapp 016.595.2771
* FREE CONSULTATION SEUMUR HIDUP.

———————————
“Kalau nak sewa FAIZWORLD TRAINING CENTRE, boleh hubungi
Faizworld Training Centre
D-12-3, Block D
Paragon Point 2, Seksyen 9
Jalan Medan PB5
43650, Bandar Baru Bangi
emel : training_course@faizworld.com
Tel : 03-89289799, 0169219110
Berikan sokongan penuh anda dengan klik LIKE
Page FB :facebook.com/faizworldtrainingcentre
——————————————
Ingat Training Centre!, Ingatlah Faizworld!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *