Turun Berat Badan Sebanyak 30kg dalam Tempoh 4 Bulan

salam n hi!!

hari ni 1 feb. saya baru selesai closing sales shaklee untuk january. alhamdulillah, ada peningkatan dalam legasi shaklee saya dan semakin ramai ‘anak2’ bisnes saya yang layak terima bonus shaklee untuk bulan january ni.

syukur sangat2..serius saya happy sangat bila mereka semua dapat merasa bonus shaklee.

seperti yang saya janjikan dalam entry sebelum ni, saya nak share testimoni hebat sideline saya.

beliau berjaya turun berat badan sebanyak 30kg dengan set kurus shaklee !!! wow !!!

berapa lama beliau consume? ==> 4 bulan sahaja.

apa yang beliau consume? ==> vitamin paaaaling basic, OMEGA + LECITHIN + HERB LAX.

beliau tak makan nasi ke? ==> beliau makan macam biasa. nasi pada lunch dan dinner.

beliau exercise ke? ==> surprisingly, nope!

saya dah buat macam beliau dan saya dah makan apa yang beliau makan..tapi saya belum kurus..apa sebenarnya rahsia beliau?

“TIAP KALI RASA LAPAR (selain waktu lunch dan dinner), KAK DILA MINUM AIR MASAK. MEMANG BANYAK SANGAT AIR MASAK KAK DILA MINUM. KITA MAKAN SUPLEMEN, KITA MESTI MINUM BANYAK AIR. RAMAI YANG KOMPLEN KATA LEPAS MAKAN SUPLEMEN, PERUT RASA LAGI LAPAR. SEBENARNYA DIORANG SILAP. RASA LAPAR TU ADALAH ‘SIGNAL’ YANG DIORANG KENE MINUM AIR MASAK”

ye..itu lah RAHSIA sebenar beliau.

nak tengok BEFORE & AFTER BELIAU?

 set kurus shaklee 1

“Dulu walaupun usia belasan tahun dan 20tahun terasa seperti nampak tua dari usia … perasaan tu memang niat sangat nak nampak kurus.. bila tengok orang lain kurus …mesti rasa sedih sangat kenapa aku tak macam dia.. nak kurus 🙁 nak sangat.. Semua tu tak mustahilkan..jika bersungguh-sungguh… Akhirnya bila Saya berjaya menurunkan berat badan tidak disangka-sangka usia tua Saya nampak awek muda terasa seperti remaja.. macam anak dara kan?” Puan Dila.

percaya lah ~~~~~~~~~~~~~~~~

HANYA 4 BULAN KONSISTEN MAKAN VITAMIN SHAKLEE UNTUK KURUS, BELIAU BERJAYA TURUNKAN BERAT SEBANYAK 30 KG!

yang paling saya suka, solid je beliau bila dah kurus. tak de pun lemak gelebeh2. masa saya jumpa face-to-face dengan beliau hari tu, saya tanya apa perasaan bila dah biasa gemuk tiba2 jadi kurus.

of course lah happy,kan… beliau kata lagi, masa zaman beliau dulu2, selalu sakit lutut sebab tubuh badan tak seimbang. kaki kecik nak kene tampung badan yang besar. tapi sekarang ni, beliau dah tak sakit2 lutut dah…Alhamdulillah…

Apa yang Set Kurus Shaklee ni mampu buat?
1. Mampu memecahkan/membakar lemak dan kolestrol. .

2. Menghalang kenaikkan berat badan dan secara tidak lansung dapat
melansingkan badan!

3. Mengelakkan OBESITI!! .

4. Membantu melembutkan najis dan mengurangkan masalah SEMBELIT!!

set kurus shaklee 2

haaa..macam mana? berani cabar diri untuk kawal nafsu makan dan dapatkan bentuk badan seperti Puan Dila?
kalau beliau boleh, anda pasti boleh!!!
hubungi saya melalui whatsapp di 016-595-2771 (zura)
saya sedia membantu anda untuk dapatkan berat dan bentuk badan seperti yang anda idamkan.
========
Untuk pembelian dan pertanyaan,
✆ whatsapp 016.595.2771
* FREE CONSULTATION SEUMUR HIDUP.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *